Dekt Hamilton zich nu al in voor nederlaag GP Hongarije?

Dekt Hamilton zich nu al in voor nederlaag GP Hongarije?

Hamilton vreest Red Bull: “Op sommige circuits zijn ze beter dan wij”

In eerste instantie dachten veel F1 experts nog dat Ferrari het team zou zijn dat het Mercedes lastig ging maken, maar door de snelle ontwikkeling van Honda en het Red Bull team van Max Verstappen lijkt het juist de hete Red Bull-adem te zijn die het Duits-Britse team in de nek voelt.

In het eerste deel van het seizoen was Mercedes dominant, maar de laatste races vertoont de dominantie van het Duits-Britse team wat scheurtjes. Zowel in Oostenrijk als in Duitsland kende het team een matige wedstrijd en waren het Red Bull en Max Verstappen die er met de overwinning vandoor gingen.

Lewis Hamilton vreest dat het Red Bull team dit seizoen nog vaker toe zal slaan: “Soms vergeten sommige mensen dat Red Bull viervoudig wereldkampioen is en dat ze elk seizoen beschikken over een sterke auto”, begint de Engelsman zijn verhaal tegenover Motorsport-Total.”

“Dit seizoen is de Red Bull op sommige circuits zelfs het beste gebleken. In Oostenrijk was het overduidelijk dat ze op dat moment het best presterende team waren. Ook dit weekend in Hongarije kan dat zomaar het geval zijn, maar ook in Monza en Spa, waar Red Bull vorige seizoenen relatief zwak was, kan Red Bull mogelijk de beste zijn. Soms heeft Red Bull namelijk meer vermogen dan wij”, aldus Hamilton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *